zaterdag 29 maart 2008

Verrassing

NIJMEGEN - Meer dan honderd directeuren, managers en werknemers stappen volgend weekeinde in de bus voor een suprise-uitje. Het is een cadeautje en 'dankjewelmoment' van Cardo voor de sponsors, bevriende bedrijven. Cardo is een Groesbeekse stichting die geld inzamelt voor de integratie van gehandicapten.
De uitstap kan Stefan Rutgers, directeur van Cardo, 2500 euro kosten. Uit eigen portemonnee. Rutgers garandeert namelijk dat de meer dan honderd gasten naar een locatie gaan waar ze 'nooit eerder zijn geweest'.
Diegene die kan aantonen wél eerder op deze plek geweest te zijn, krijgt een reischeque 2500 euro.Rutgers is zelfverzekerd. Slapeloze nachten heeft hij er nog niet van. Dat kan snel veranderen. 'Je moest eens weten waar ik allemaal al geweest ben', laten 'vrienden' weten hem weten.
Zaterdag vertrekt een bus met vijftig 'vrienden' om 18.00 uur voor het surprise-uitje; zondag gaat de tweede groep om 13.30 uur weg. Waar zouden ze toch naar toe gaan? Wij gokken op Hatert. Andere bestemmingen zijn welkom.

Geen opmerkingen: