vrijdag 31 oktober 2008

Forza NEC

Noël Vergunst wil wel naar Moskou. Dat is geen nieuws. Wel dat hij NEC wil nareizen. Noël is een uit-fan en was dus een beetje pissed over Hans van Delft die klaagde dat hij bij Europese uitwedstrijden naar zijn zin te weinig raadsleden had gezien.
Vergunst was nota bene naar Boekarest geweest. Ook ander GroenRoodLinkser zoals Miesjel Spruit en Bert Frings juichen voor NEC. Tegelijk zijn het ook de grootste critici als het gaat om gemeentelijke steun aan de club. Overigens wil Vergunst dat Van Delft zijn afspraken in Moskou ook nakomt en hem aan de praat gaat over de toekomst van de club. Die Noël.
Andere vaste NEC-klanten in de raad zijn overigens Jos van Rens (SP), Stijn Verbruggen (PvdA), Chantal Teunissen, Richard Preijers en Jan Toonen (CDA), Hans van Hooft sr (SP) ( junior ging vroeger ook, zo meldt hij onze speciale verslaggever, maar de jonge kinderen verhinderen dat nu). Om het medeleven met NEC aan te geven: woensdagavond tijdens de raad leek het wel of - telkens als Thom de Graaf even niet keek - de tussenstanden werden doorgegeven via de elektronische stemmachine. En Thom maar zoeken waarom het systeem faalde. Inderdaad, Bea kreeg de schuld. En JoJa, wie anders.

Geen opmerkingen: