zaterdag 1 november 2008

Historische maand


Voor NEC-fans is het zondag een bijzondere dag. Exact 25 jaar geleden stond ons cluppie in Nou Camp, voor de tweede wedstrijd tegen Barcelona. Kijk eens naar die poster, daar krijg je toch kippenvel van?
En dan beslist de gemeenteraad deze maand over de eerste stappen richting het 'vernieuwde nieuwe' Goffertstadion. Bijna een halve eeuw had Nijmegen het derde stadion van Nederland, na de Kuip en het Olympisch stadion. Tegenwoordig moet de Goffert het doen met 12.500 toeschouwers maximaal. De rij clubs met grotere onderkomens is lang: Ajax, AZ, Feyenoord, PSV, NAC, Utrecht, Heerenveen, Groningen, Vitesse, Twente, Roda JC... Kortom, NEC doet niet meer mee. Reden waarom de slimme Hansje van Delft nu alle politici oproept mee te gaan naar Moskou. Kan hij ze effe lekker in de watten leggen, zodat ze straks zorgen dat Nijmegen weer een echt stadion krijgt.

1 opmerking:

Anoniem zei

het is nie te hopen dat de gemeente straks weer miljoen van ons geld in NEC gaat stoppen. Er zijn er problemen in deze stad die heel wat belangrijker zijn!