woensdag 18 februari 2009

der Scheeve Dahn


Havana heeft een nieuwe Nijmeegse held: der Scheeve Dahn. De geinsingle van de commercieel manager van NEC heeft kennelijk staub tun opwaaien in Duitsland. Schele Daan van de Krayenhofflaan is namelijk niemand minder dan commercieel manager Erik Langedijk. En zijn liedje is jofele onderbroekenlol. Der Scheeve, zo kennen ze hem nu in Hamburg, zou het te bont hebben gemaakt. Is natuurlijk een kulbericht, dat Duitsland ist geschrokken von unsere Scheeve, maar toch, serieuze media melden dat het gemeld ist. Wo? Wissen wij noch nicht.
In het uitgebrachte strijdlied (Eddie Cristiani draait zich om in zijn graf) wordt op de melodie van Daar bij de waterkant gezongen dat NEC naar de Reeperbahn (wereldberoemde hoerenbuurt van Hamburg) gaat en zo ongeveer de beste van de wereld is. Alleen het eerste is waar.
Op de persconferentie gingen veel vragen van de Duitse pers over het bewuste nummer, maar der Mario Bein wilde er niet veel over kwijt.
'Tja, de spelers en technische staf houden zich er niet mee bezig. Het toont vooral aan hoe deze duels leven in de stad, bij de supporters, binnen deze club. Maar wij willen gewoon winnen, net als altijd,' aldus das Bein op de website van NEC.
Was hast Du getan Dahn?
God, nou worden wij ook al melig. Of hoe zeg je dat op z'n Duits.Leve Dahn!

Geen opmerkingen: