zondag 14 juni 2009

Rekening

Op de site van de HVR groep staan ook de tarieven. Als de baas zelf ik actie komt kunnen we hem vast aanduiden als senior consultant en die kost 225 euro per uur. Dat zijn dus 90 uren keihard spindokteren om nog iets te maken van het Albert Krielen fiasco. Dan kom je aan 20.000 euro.
De vraag is – gezien het resultaat (het personeel en de ondernemingsraad voor achterlijk versleten, tonnen teveel betaald aan Pinokkio, een wethouder geruïneerd en de gemeente belazerd) – wat de inzet van mediaconsulent Knoers eigenlijk echt waard is geweest. Waar kunnen wij zijn magic en duur betaalde inbreng nog traceren.
Ja, op de rekening. Hoeveel bedroeg die eigenlijk precies? Moet niet moeilijk zijn te achterhalen.
Van de site van de HVR-groep:
Wij kiezen voor transparantie in de honorering. Wij werken op basis van vooraf besproken en goedgekeurde begrotingen. Cliënten kunnen naar behoefte inzicht verkrijgen in onze tijdsbesteding. Dat kan per dag, per week, per maand en/of per project. We rapporteren zo nauwgezet mogelijk. Onze administratieve processen zijn daar op ingericht.

1 opmerking:

Anoniem zei

Waarschijnlijk is P. Knoers niet verder gekomen dan de inleesperiode (a 20.000 euro). Toen hij daadwerkelijk in actie moest komen was het al afgelopen.