maandag 23 maart 2009

Onbewust aso


De 31-jarige Nijmegenaar was natuurlijk onbewust bezig. Of hoe heet dat nu bij SIRE; hij vertoonde onbewust asociaal gedrag toen hij in de nacht van zaterdag op zondag zo hard door stad en streek scheurde, dat de politie hem niet kon bijhouden.
De agenten zagen hem al op de Energieweg 95 kilometer per uur rijden, binnen de bebouwde kom. De bestuurder reed daarna de Neerbosscheweg op richting A73. Daar werd een snelheid bereikt van 181 kilometer. Op de afslag Beuningen ging het vervolgens over de Schoenaker richting Wijchen. Op de Schoenaker, waar een snelheid van 80 kilometer per uur is toegestaan, werd nogmaals 181 geklokt. Vanaf de Schoenaker sloeg de bestuurder linksaf de A326 op. Daar brak hij zijn eigen record met een snelheid van 195 kilometer per uur.
Haha, best leuk, dit bericht en er zijn op die route best plekken op die wegen waar je hard kunt rijden. U denkt nu: ze zijn gek geworden bij Havana. Nee hoor, zo reageerden namelijk een paar lezers van de site van De Gelderlander waarop dit racebericht stond. Wat is er nou helemaal mis met 195 kilometer per uur?
SIRE krijgt het druk.

Geen opmerkingen: