vrijdag 10 april 2009

Aansteker (slot)


Nog een late conclusie voor de Goede Vrijdag van ons invloedrijke Havana-panel dat zich overal mee bemoeit, maar wel de handen wast in onschuld (3 maal kukeleku). Die collecte van NEC-supporters tijdens de wedstrijd tegen FC Twente vanwege het wangedrag tijdens de wedstrijd tegen HSV (u weet wel, die aansteker die de scheids tot bloedens toe raakte), nou die collecte wordt door 38 procent van de Havanisten afgedaan als 'domme solidariteit'. Begrijpelijk want eerst iemand verwonden, daarover vervolgens met z'n allen dom juichen en dan met z'n allen geld gaan ophalen omdat het niet slim was is inderdaad niet slim. Maar ja, voor op de tribune lijkt het vast intelligent.
23 procent van u vindt de collecte overigens wél terecht. 9 procent vindt dat NEC zelf maar moet betalen als organisator van het feestje. 30 procent vindt het veel geld voor een wegwerpaansteker. Bij de AH kosten ze bijna niks.
Er werd overigens een paar duizend euro gecollecteerd, maar ja, de boete van 50.000 euro staat nog. Gaat de werper dit bedraag aanvullen? Dat zou nog eens boetedoening zijn tijdens de Pahaasdagen.

Geen opmerkingen: