zaterdag 18 april 2009

Trieste bedoening


Gelukkig was Medy van der Laan al vertrokken (zij onderzoekt draagkracht voor een eventuele kandidatuur voor een kandidatuur van Arnhem EN Nijmegen voor een gezamenlijke kandidatuur Culturele Hoofdstad in 2018), want ze zou haar opdracht gillend hebben teruggegeven. Wat een tenenkrommend debat was dat in de Vasim. Laat een aantal van de aanwezige kunstkoppen in het panel nooit meer klagen over ambtenaren die geen fantasie hebben of niet weten te inspireren of dood zaaien door regeltjes. Wat een trieste bedoening. Sommige kunstenaars zijn net zo spannend geworden als de voorwaarden in een subsidieaanvraag.
Maar gelukkig hebben wij Jacques Splinter nog. Zonder zijn enthousiasme waren we al lang verloren.
Voor de liefhebber. Twee stadswapens die niets met elkaar hebben. Eentje is er van Nijmegen. Maar van wie is de ander? Mail ons uw oplossing.

Eerste prijs: een uur peptalk door positivo Splinter (we vinden wel uit waar hij optreedt en rijden u er achterop onze Havanafiets gratis naar toe, ook met wind tegen!)

Tweede prijs: twee uur peptalk van Mr. Motivator, onder dezelfde voorwaarden.

2 opmerkingen:

Wijnand zei

Splinter sloeg de spijker op zijn kop. Zorg eerst eens dat je je zaakjes op orde hebt voordat je pretenties krijgt, was een van zijn boodschappen. Leuk dat hij Wethouder van VOC (Verkeer, Onderwijs en Cultuur) gaat worden. Er is nog Hoop dat het goed komt met deze stad.

Werner Nas zei

Leuke krant die gelderlander. Jammer dat er struisvogels werken...
Jac. Hou vol je krijgt gelijk en je hebt het ook. Wat een suffe bedoening bij de gemeente ook. Al sinds 2006 staat het op het boodschappenlijstje en nu pas een verkennend onderzoek. Culturele hoofdstad 2118 redden we wel hoor.;-)

ik win die prijs http://www.ngw.nl/a/arnhem.htm
YES!