maandag 27 april 2009

Beatles niet naar Wijchen


Weer een sensationele onthulling in de wondere wereld van Albert Krielen: hij was helemaal geen theaterdirecteur in Nijmegen. Maar in Wijchen. Dat blijkt nu theater 't Mozaïek in Wijchen afscheid genomen van Albert Krielen.
Hij bekleedde het directeurschap al sinds juni 2008. Na het gelazer in Nijmegen kon Big Al in eerste instantie wat het Mozaïekbestuur betreft gewoon blijven. "Hij heeft zijn werk bij ons naar alle tevredenheid gedaan. Wij hadden optredens van Michael Jackson, Frank Boeien én de Beatles, inclusief de dode bandleden, geprogrammeerd voor 2018. Dankzij Alberts uitstekende contacten. Wij wilden ons niet bemoeien met de gang van zaken in Nijmegen zolang hij bij ons zijn werk goed deed", aldus een wakkere Wijchense bestuursvoorzitter.
In Wijchen heerst dan ook ongeloof nu iemand op Wikipedia heeft ontdekt dat dode Beatles al jaren niet meer optreden.
De nu met de noorderzon vertrokken Krielen functioneerde in Wijchen 'een beperkt aantal uren per week'. Hoeveel uren precies, wil de bestuursvoorzitter niet meedelen. Ook het salaris dat Krielen in Wijchen verdiende, houdt hij voor zich. "Dat is een zaak tussen het Mozaïek en de heer Krielen." Naar verluidt verdiende Krielen 50.000 euro, per uur.

1 opmerking:

Anoniem zei

Een van Albert's goede contacten:
Seth Gaaikema is geprogrammeerd voor het nieuwe seizoen in Wijchen.