zaterdag 2 augustus 2008

Te laat


Wie goed doet goed ontmoet, behalve in Havana aan de Waal. Nijmegenaar Toon Verbeet heeft een bekeuring van 51 euro gekregen . Verbeet, vrijwilliger in zorgcentrum De Vijverhof in Berg en Dal, was een ochtendje op stap met mevrouw Arends. Omdat zij al 97 is, moet ze zich voortbewegen in een rolstoel. Verbeet parkeerde gisterochtend zijn auto bij de passantenhaven. "We drinken een kopje koffie, rijden wat rond op de Waalkade, mevrouw moet even naar het toilet. Daarom duurde het wat langer. Toen ik bij de auto kwam, zat er een bekeuring op: 51 euro." Verbeet heeft gebeld met Toezicht maar de verbalisant kon geen begrip opbrengen voor zijn probleem. Het omgekeerde (dat wil zeggen: begrip) zou daar namelijk groot nieuws zijn geweest, maar goed.
Een woordvoerster van de gemeente had ook nog wat te melden over de genante kwestie: "Te laat is te laat, dat geldt ook voor mensen die goede dingen doen voor de samenleving."
Eigelijk is het gewoon te laat voor goede dingen in de samenleving.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Yutarets! kasagad bah!

Anoniem zei

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.