maandag 18 mei 2009

Almere wandelt straks beter

Wie niet in Nijmegen kan of mag wandelen is opeens bijzonder welkom in Almere. En je krijgt er nog twee dagen extra bij ook. Annemarie Jorritsma is slim en heeft alle uitgelote wandelaars en andere 'zielige gevallen' voor Nijmegen onder haar vleugels genomen. Zij gaf de eerste inschrijvers ook meteen een gratis t-shirt. Het nieuwe wandelfestijn in Almere betekent tot zes dagen wandelen in en om Almere, van maandag 29 juni t/m zaterdag 4 juli. Iedere wandelaar kan zelf bepalen hoeveel dagen wordt gewandeld en iedere dag een afstand kiezen tussen 5 en 40 km. Kijk dat is nou klantvriendelijk, kunnen ze in Nijmegen wat van leren.
De Rabobank Almeerdaagse is aangesloten bij de KNBLO-NL, de landelijke wandelorganisatie. Deze wandelbond organiseert onder meer de Nijmeegse vierdaagse. In Nijmegen hebben zich veel meer dan het maximum toegestaan aantal deelnemers aangemeld. Daardoor kregen duizenden wandelaars het advies voor deelname in Almere.
Hierdoor zijn inmiddels uit alle delen van het land wandelaars ingeschreven, van Den Haag tot Kerkrade. En straks vragen we ons af waarom Almere meer wandelaars heeft dan Nijmegen.

Geen opmerkingen: