dinsdag 5 mei 2009

'Dit nooit meer'


Michiel Hulskorte van de Seniorenpartij is het ook opgevallen: de Stadswinkel is meer gesloten dan geopend. Vanaf donderdag had de gemeente al niet thuis gegeven. Pas woensdag gaan ze weer open. "Dat is zes dagen sluiting achter elkaar", berekende Hulskorte. In zijn ogen is dat belachelijk. "Ik snap best dat er feestdagen zijn zoals Koninginnedag, maar dit is idioot.”
Krasse taal voor de roerganger der Senioren die maandag zelf een kijkje ging nemen bij de Stadswinkel. „Ongelogen, binnen een uur kwamen er maar liefst veertig mensen nietsvermoedend naar de Stadswinkel. Velen hadden apart vrij genomen om iets te regelen.” Tis toch wat.
De seizoenssluiting was weliswaar aangekondigd in De Brug, maar dat moet je dan ook maar hebben gezien. Hulskorte: „Logisch dat mensen er ook niet op rekenen dat de Stadswinkel zes dagen achtereen dicht is. Waarom zijn ze ook vrijdag, maandag en dinsdag dicht? Dat zijn toch helemaal geen officiële vrije dagen. Alle winkels zijn gewoon open, de parkeerwachten werken ook en schrijven ook doodleuk bonnen uit. Dus waarom zouden mensen geen paspoort of rijbewijs kunnen verlengen?” Hulskorte: „Dit moeten we dus nooit meer meemaken.”
Dat laatste klonk dan weer een beetje over the top, op de dag van Dodenherdenking, maar goed de campagne van de Seniorenpartij is kennelijk gestart.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is Michiel Hulskorte neem ik aan.

Anoniem zei

Michel