vrijdag 6 maart 2009

Krielhalen


Peter Knoers. Aardige man, kundige, onverstoorbare communicator. Duikt opeens op als woordvoerder van de raad van commissarissen van Keizer Karel Podia, waar directeur Krielen, op wie niets viel aan te merken - zoals hij zelf zei -, nu opeens een sidekick heeft: een vent die wél met het personeel moet kunnen omgaan. Probleem opgelost. Sterker nog: van de commissarissen krijgt het personeel nu alsnog het speeltje dat Krielen hen onthield: een ondernemingsraad.
Is alleen nog de vraag of Krielen te veel verdient.
Ja dus.
Want Peter Knoers haal je in huis om je in tijden van crisis als opdrachtgever vrij te laten pleiten. Hij was de man die zich de blaren op de tong praatte toen Nuon hevig spijt begon te krijgen van de miljoenen die het aan Vitesse had geleend. En in Nijmegen dook hij in 2002 opeens op als woordvoerder van de bestuurders toen die zelf niet konden uitleggen waarom het zo hevig rommelde bij verzorgingshuis St. Josephshof.
De naam Vitesse is weer negatief in het nieuws en dat tehuis is gesloopt, maar dat terzijde.

1 opmerking:

Anoniem zei

Waarom heeft de Rvc een communicatieadviseur nodig? Die vraag is nog niet gesteld. Vijf ervaren bestuurders hebben hulp nodig om volledig transparant te zijn? Laat me niet lachen.
Een brevet van onvermogen of een bewijs van schuld.
Kiest u zelf maar.